BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стартира конкурс за детска рисунка „#АзПомагам с Kaufland“

София, 25 май 2020 г.

От днес до 31 май включително деца от 4 до 14 години могат да се включат в конкурса за детска рисунка „#АзПомагам с Kaufland“, който ще се състои по повод Международния ден на детето – 1-ви юни, на територията на магазините на компанията в цялата страна.

Конкурсът ще надникне в детския свят в опит животът ни днес да бъде видян през детските очи. Какво означава „помощ“ според децата и как разбират те #АзПомагам – участниците в надпреварата сами решават как да представят темата. Няма ограничение за техниките, материалите и инструментите, които те ще ползват. Изискването е творбите да са във формат А4 и децата участници да не посещават художествени школи. В конкурса нямат право да участват също деца на служители на компанията.

Всяко дете, което желае да участва в надпреварата, трябва да донесе своята рисунка в най-близкия Kaufland магазин заедно със своите родители. Във всеки магазин жури от служители ще избере най-оригиналните рисунки, които ще бъдат изложени в магазина до 7 юни. Авторите на трите най-добри рисунки ще бъдат обявени на 1 юни и ще получат награди – ваучери от 50 лева, от 20 лева и от 10 лева за пазаруване в Kaufland.

В условията на глобална пандемия от COVID-19 Kaufland България работи под мотото #АзПомагам с убедеността, че в труден период действията на всеки имат значение и помощта между хората днес е по-важна от всякога.

 

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!