BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дело за убийство в Окръжен съд-Ямбол

Ямбол, 26.05.2020 г.

Окръжна прокуратура – Ямбол, предаде на съд Димитър С.,  обвинен, че умишлено е умъртвил 35-годишна жена. Престъплението е осъществено на 10.11.2019 г. в приземен етаж на къща, находяща се в  Ямбол. Престъпното деяние е квалифицирано по чл.116, ал.1, т.6, пр. 2 и 3, вр. чл.115 от НК, тъй като е извършено с особена жестокост и по особено мъчителен за убитата, начин.

По време на разследването е установено, че пострадалата, която била без дом и работа, живеела при обвиняемия, който й позволил това. Обвиняемият бил социално слаб. Имал чести спорове с пострадалата, която се противопоставяла на неговите навици да пие алкохол. В нощта на убийството обвиняемият се прибрал в нетрезво състояние. Той и пострадалата се скарали, като Димитър С. взел брадва и нанесъл множество удари с нея по дясната част на главата и лицето на жената, която починала.

Заседанието на Окръжен съд-Ямбол е насрочено за днес, 26.05.2020 г., от 14.00 ч.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!