BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Спокойно начало на изборния ден

Ямбол, 11.07.2021

Изборният ден започна спокойно, съобщават от полицията. През изминалото денонощие  няма регистрирани нарушения на обществения ред в региона.

Създадена е организация и служителите на сектор „Български документи за самоличност“ ще работят в днешния ден от 8.30 до 19.30 часа. Те ще издават  удостоверения за изгубени /откраднати /повредени /унищожени лични карти и документи с изтекъл срок с оглед на упражняване на избирателните права на гражданите.

Сигнали, свързани с нарушения, които възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес могат да се получават на тел. 112, на откритата денонощна линия в МВР 02/9011298, имейл адрес: izbori2021@mvr.bg, както на място в Областна дирекция на МВР и РУ “Полиция” – Ямбол.

Припомняме, че в секциите за гласуване не се допускат лица във видимо нетрезво състояние, както и лица носещи предмети, опасни за живота и здравето на гражданите.  При необходимост и при постъпило искане от страна на председателя на СИК служители на МВР ще оказват  съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!