BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Великден за Баба и Дядо в община „Тунджа”

Това не е кампания за помпозна благотворителност. Не е кампания за гръмка и крещяща щедрост. Това е кауза за човечност, съпричастност, солидарност.

За пръв път ще има Великден, в който много от нашите майки и бащи, баби и дядовци ще останат сами. За пръв път на този светъл ден ще има толкова много самотни възрастни хора. Ние, от община „Тунджа”, ви предлагаме ЗАЕДНО с вас да им подарим празника в нашите села.

Дарете вашата съпричастност на банкова сметка

IBAN: BG39IABG70948400438000

при банка International Asset Bank кл. Ямбол,

BIC: IABGBGSF,

код за вид плащане: 445100

С нея, с вашата тиха и светла човешка щедрост, ние ще купим козунаците, заедно с доставчиците на социални услуги ще боядисаме  яйцата, ще приготвим празничния обяд и ще ги занесем до дома на всеки самотен човек в нашите села.

Изпратете на електронната поща на община „Тунджа“- contact@tundja.net вашето послание – писмо, рисунка, картичка до самотните възрастни хора. Ще ги зарадваме с тях в празничния ден.

 

Нека бъдем ХОРА,

ЗАЕДНО!

 

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!