BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ученици от ПМГ „Ат. Радев“ получиха награди от национални олимпиади

Ямбол, 12.05.2021 г.

Ученици от ПМГ „Атанас Радев“ получиха награди от национални олимпиади на откриването на паметната плоча на Роман Хайнацки в учебното заведение.

Началникът на Регионалното управление по образование Стойко Стойков връчи наградите на ученици и техните преподаватели.

Ръководителят на Школата по информатика Руско Шиков беше награден с грамота за подготовката на ученици за национална олимпиада по информатика. Радостин Хандъров също беше награден с грамота за отлично представяне на тази олимпиада.

Калоян Яворов Шиков получи медал, грамота и парична награда за второ място на Националната олимпиада по информатика.

 

Румен Миленов Михов от 11 „а“ клас на ПМГ „Ат. Радев“ получи сребърен медал от Националната олимпиада по информатика, грамота и парична награда, а директорът на училището Евгений Иванов разясни и другите му постижения – той е участник в три национални олимпиади: по информатика, по лингвистика и по математика. Второто му място в олимпиадата е в група А за 11 и 12 клас, след което са се провели три контролни за определяне на националния отбор по информатика и след тях Румен е член на националния отбор за участие в Международната олимпиада в Сингапур.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!