BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Първа копка на нов търговски комплекс в Ямбол

В Ямбол беше направена първата копка, с която „Зет Естейт ЕООД“ стартира строителството на новия търговски комплекс „Ямбол Парк“. Той ще бъде разположен на кръстовището на два основни булеварда – „Граф Игнатиев“ и „Крайречен“. Търговският център ще разполага с общ паркинг с хипермаркет „Кауфланд“.
Гости на събитието бяха кметът на Община Ямбол Валентин Ревански и представители на държавната администрация.
Валентин Ревански поздрави инвеститорите за избора на град, в който са решили да развиват своята дейност и пожела успешна работа на всеки, който е свързан с този проект. „Вярвам, че новият „Ямбол Парк“ ще бъде изпълнен качествено, в полза на гражданите, а служителите ще получават справедливи възнаграждания.“, каза кметът.
По думите на инвеститора Марио Захаринов комплексът трябва да бъде изграден до девет месеца, а неговото откриване ще се случи в началото на лятото на 2021 година. Очаква се да бъдат разкрити около 50 нови работни места.
Новият търговски център ще разполага с богат асортимент от стоки и услуги в търговските обекти. Отдаваемата търговска площ ще бъде около 5 000 кв. м.

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!