BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Ямбол подари на децата 600 билета за цирков спектакъл

По случай Деня на детето община Ямбол  подари на децата 600 билета за спектакъл на цирк „Арена“. „Благодаря за съдействието на основателя на цирка – ямболлията Свилен Кехайов. Надявам се, че ямболските деца ще се зарадват на този подарък. По този начин искаме да покажем отношението ни към тях, както и уважението ни към техните родители.

Децата са нашето бъдеще и нашата гордост“, каза кметът на Ямбол Валентин Ревански. Малчуганите имаха възможност да се снимат с танцуващата камила Степа, както и с някои от цирковите артисти.

Припомняме, че на 1 юни по повод празника община Ямбол ще подари над 1000 цветни балони и подаръци на децата. В същия ден, сред зеленината и свежия въздух на градския парк, от 11:00 часа, в района на централния фонтан малчуганите ще имат възможност да покажат талант с рисунки на асфалт.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!