BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общественото допитване за бюджет 2024 г. на Община Ямбол започна

Ямбол, 20.11.2023 г.

От 20 ноември Община Ямбол инициира обществено допитване във връзка с подготовката на Проекта на бюджет на общината за 2024 година. Граждани, представители на бизнеса, на институции и неправителствени организации имат възможност да дадат своите предложения, препоръки или да споделят мнение относно мерки и дейности директно през сайта на Община Ямбол на адрес: https://yambol.bg/obshtestveno-dopitvane-budjet-24 (чрез формата за обратна връзка) или като се попълни приложената бланка и се изпрати на e-mail: budjet2024@yambol.bg.

Хората имат възможността да подават предложенията и в специална урна, поставена във фоайето на партерния етаж на Общината.

Допитването за проектобюджета и последващата кампания за информиране на гражданите за основните приоритети и обекти, включени във вече одобрената бюджетна рамка, са двата основни инструмента за гарантиране на максимална публичност и прозрачност при формирането и управлението на местните финанси.

Кампанията ще продължи до 18 декември 2023 година, понеделник.

 

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!