BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нов пътен инцидент на кръговото кръстовище към Калчево

Ямбол, 5.05.2021

Нов пътен инцидент е станал на новостроящото се кръгово кръстовище към село Калчево. Тази сутрин, около 6,00 часа, е получен сигнал на 112 за катастрофирал товарен автомобил там, съобщава Радио 999.  От Областна дирекция на МВР-Ямбол са уточнили, че при произшествието няма пострадали, но са нанесени материални щети. Тирът се е движел в посока от Елхово към вътрешността на страната, когато преминава през кръговото и излиза от пътя в близката нива. От полицията призовават водачите да бъдат внимателни и да спазват вертикалната сигнализация.

Припомняме, че на 30 април имаше друг инцидент отново в ранните утринни часове – в 6,15 часа. При него пострадаха три жени и мъж.

Бусът, с чуждестранна регистрация, се е движил по главния път в посока от Елхово към Петолъчката. При новоизгращатото се кръгово движение край Калчево автомобилът преминава през съоръжението,  излиза от пътя и се удря в електрически стълб. След катастрофата 2 жени са с фрактури, други мъж и жена са с разкъсни рани, без опасност за живота.

Кръстовището е обозначено с вертикална сигнализация. Със знаци е указано, че в участъка се извършват ремонтни дейности.

Една от версиите за инцидента е заспиване на водача. Образувано е досъдебно производство.

Снимки: Радио 999

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!