BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кристиан Вигенин: Гласувах за социална, правова и демократична България

Ямбол, 11.07.2021

Гласувах България да бъде социална, правова и демократична държава, каза след като гласува в четвърта секция в Ямбол водачът на листата на „БСП за България“ за Ямболски избирателен район Кристиан Вигенин и допълни:

„Гласувах за това младите да имат бъдеще в родината си, възрастните да живеят достойно, бизнесът да работи без натиск“. Конкретно за област Ямбол водачът на листата каза: „Гласувах в Ямбол да има нова болница, да има добри пътища в областта, да има добро качествено образование за децата. Мисля, че с тези пожелания, с тази амбиция ще успеем днес“. Той се обърна и към всички, които все още не са гласували: „Излезте, гласувайте, лесно е с машините, не се притеснявайте, в комисията любезно ще ви обяснят как да стане. Излезте и гласувайте това е за бъдещето на всеки един от нас“.

Кристиан Вигенин дойде в изборната секция със семейството си – съпругата си Милена и двамата си сина – Йоан и Борис, които бяха първи помощници при гласуването с машина на своите родители.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!