BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Коронавирусът взе още една жертва, две жени са в Ковид – реанимация, още два класа са под карантина

Ямбол, 19.10.2020 г.

Коронавирусът взе още една жертва в Ямболска област, с което починалите с Ковид 19 станаха 31. Мъж на 85 г. от с. Могила е постъпил в болница на 15 октомври по обяд, починал е вечерта, а положителната му проба за коронавирус е излязла в петък вечерта. Мъжът е имал и придружаващо сърдечно заболяване.

Две жени на 70 години са в Ковид – реанимация в ямболската болница.

Две нови паралелки в Ямбол са поставени под карантина заради две положителни 15-годишни момчета, едното от тях е било контактно на заразения си баща. Общо 7 са паралелките в Ямболска област, които са на дистанционно обучение заради наложена карантина.

С новата положителна проба за изминалото денонощие случаите на коронавирус в Ямболска област станаха 573, от тях 126 са активни. Хоспитализирани са 20 заразени – 14 са в ямболската болница, 6 са в други лечебни заведения в страната.

Излекувани от заразата са 416, починалите са 31, под карантина са 325 души.

Диана Иванова

 

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!