BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дъжд и застудяване днес

Днес през страната ще премине студен атмосферен фронт. През деня в Източна България ще е предимно облачно с валежи от дъжд, докато над Западна облачността ще намалее до слънчево време. С умерен до силен северозападен вятър ще нахлува студен въздух. Температурите чувствително ще се понижат и максималните ще са между 23 и 28 градуса, по-ниски на места в Североизточна България.

Над Черноморието ще преобладава облачно време. Около и след обяд ще има валежи от дъжд, в отделни райони придружени с гръмотевици. Ще духа умерен до силен вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са между 24 и 27 градуса. Температурата на морската вода е около 26. Вълнението на морето ще се усили до 2-3 бала.

В събота и неделя ще бъде слънчево. Още първия ден вятърът ще отслабне, най-късно в източните райони, а втория – ще се ориентира от изток, в Източна България – от североизток. Преобладаващите максимални температури ще са между 26 и 31 градуса.

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!