BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Васил Петров мести концерта си в Голямата зала на общината

Под съпровода на Врачанска филхармония представя новият си албум LOVE SONGS Vol.1

Големият български музикант и изпълнител Васил Петров ще представи „SymphoNY way” 2 в Ямбол на 8 -ми юли от 20.30 часа.Концерта беше планиран за Лятното кино, но ще се състои в Общинската зала поради вероятност от валежи и силен вятър. Концерта е част от националното му турне, което премина през Сливен, Пловдив, Карлово и Бургас с голям успех и поредица от бисове. На концерта ще представи теми от новият му албум „LOVE SONGS Vol.1“,  ще чуете и нова авторска филмова музика на Васил Петров, както и неговата интерпретация на поп и рок хитове, като „Fragile“ на Стинг и „Soldier of Fortune“ на Deep Purple, филмови теми – „Schindler’s List“ (Списъкът на Шиндлер), „Smile“ на Чарли Чаплин, „Feelings“ на Морис Албърт, Love story (Where Do I begin) на Франсис Лей и нова версия на едни от най-великите песни на Бийтълс – Something, Yesterday и Michelle.

Дюк Елингтън и ориенталският му джаз стандарт Caravan присъства в концерта, както и хитовете на Франк Синатра и някои изненади. Всички те са в симфоничен прочит на Врачанска филхармония с джаз трио с талантливите музиканти – Йордан Тоновски (пиано), Христо Минчев (бас китара) Кристиян Желев (ударни). Диригент е Христо Павлов, а специален гост-солист е забележителната цигуларка и носител на множество световни награди – Зорница Иларионова. Аранжиментите в програмата са дело на Ангел Заберски – младши, Румен Тосков – Рупето, Васил Спасов и Христо Павлов.

Билети за концерта на Васил Петров в Ямбол може да намерите на театралната касата в Безистена.

Останалите дати на турнето са: 3 Юли в Петрич – стадион Цар Самуил, 10 Август в Плевен – двора на историческия музей, 11 Август във Велико Търново – Летен театър, 26 Август в Търговище – Арена Търговище, 6 Септември в Ловеч, 7 Септември в Шумен – Студенски парк,  8 Септември в Русе – Канев център, 22 Септември в Созопол – Амфитеатър Созопол. 

Медийни партньори на турнето са Радио 1.

Концерта ще се проведе при пълно спазване на разпоредбите за отстояние и вход на Министерство на здравеопазването. Местата са силно ограничени, при спазване на противоепидемичните мерки и 50% капацитет на залите. 

Билети на цени от 14,16 и 18лв. ще се продават и на място пред залата. 

За допълнителна информация на страницата на Васил Петров:

https://www.facebook.com/VassilPetrovOfficial

SYMPHONY WAY

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!