BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Изпълнителният директор и временно изпълняващ длъжността президент на БФБ Филип Виденов посети Ямбол във връзка с ремонта на зала „Диана“

По покана на ръководството на община Ямбол изпълнителният директор и временно изпълняващ длъжността президент на Българската федерация по баскетбол (БФБ) Филип Виденов посети града и се информира за процеса по ремонта на спортната зала „Диана“.
Основната тема на срещата беше да се дадат насоки относно изискванията на федерацията за игралното поле и най-важното – за необходимостта от неговото разширяване, за нормалното провеждане на представителните мачове на баскетболния отбор. С Филип Виденов беше уточнено как да бъдат изпълнени изискванията, така, че игралното поле да бъде разширено според стандартите на БФБ, без да се налагат големи конструктивни промени.
На срещата присъстваха и представители на ръководството на БК „Тунджа“, треньорът Иван Чолаков, проектанти, заместник-кметът по строителството на община Ямбол, както и дългогодишни спортни дейци, свързани с развитието на баскетбола в региона.
Припомняме, че преди започването на ремонта в спортната зала беше проведена среща с Георги Глушков, който в момента заема поста служебен министър на младежта и спорта.
„Всички основни ремонти и реконструкции на стари сгради, в този случай строени преди повече от шест десетилетия, са най-трудният сегмент в строителството, защото при тях възникват много непредвидими проблеми, които изискват време и правилни решения.
Всеки ремонт на знакова сграда в нашия град е дългоочакван и е важно да се настоява и да се търсят решения , за да може крайният резултат да бъде положителен.“, коментира кметът на Ямбол Валентин Ревански.

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!