BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Факултет „Техника и технологии“ и „Овергаз холдинг“ АД подписаха споразумение

На 20 август във Факултет „Техника и технологии“ се проведе работна среща с цел обсъждане на възможностите за сключване на споразумение между Тракийски университет, Факултет „Техника и технологии“ и „Овергаз холдинг“ АД. На срещата, организирана по инициатива на г-н Сашо Дончев – Председател на Съвета на директорите на „Овергаз холдинг“ АД, присъстваха още проф. д-р Георги Николов – Заместник изпълнителен директор на „Овергаз“ АД, г-жа Мая Виденова – Мениджър „Професионално образование“ към „Овергаз“ АД, г-жа Мария Тонкова – Директор на ГСАГД „Кольо Фичето“ – гр. Ямбол и представители на ръководството на Факултета, на катедра „Енергетика“, и преподаватели от ФТТ.
Представени бяха специалностите във Факултета и материално-техническата база за обучение на студентите от професионално направление „Енергетика“. Предвижда се провеждането на бъдещи срещи между ръководствата на фирмата и университета с цел подписване на споразумението, и планиране и провеждане на конкретни дейности за подпомагане на практическото обучението на студентите от ПН „Енергетика“, на учебната и научноизследователска дейност във Факултет „Техника и технологии“.

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!