BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Таен Дядо Коледа за децата на „Тунджа“

Дамите от Инър Уийл клуб Ямбол зарадваха с подаръци децата на община „Тунджа“. Благодарение на Медицински център „ТОП МЕДИК“, бистро „НиРа“ и АВС инженеринг бяха раздадени над 150 пакета с подаръци в селата Козарево, Гълъбинци, Завой, Крумово, Робово, Сламино, Каравелово и други населени места.

Инициативата „Таен Дядо Коледа“ е по идея на Ротари клуб България. За нейното реализиране сподели г-жа Радост Георгиева на редовния седмичен брифинг на община „Тунджа“. Тя благодари на всички включили се в нея, както и на медиите, допринесли за нейното популяризиране, като изрази надежда, че тази година подготовката ще започне по-рано, за да бъдат зарадвани повече деца и те да повярват в ценностите на обществото и на семейството. Инициативата се провежда за първа година в „Тунджа“ и ще се утвърждава през следващите години.

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!