BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Служители на ОДМВР Ямбол и СПООР конфискуваха две каруци с краден дървен материал, извършителите се издирват

На 14 март 2020 г., в късните часове на денонощието около 1:00 часа, служители на полицейски участък „Райна Княгиня“ са забелязали в земеделска нива срещу блок 16 в жилищен комплекс „Георги Бенковски“ две превозни средства с животинска тяга, пълни с дървен материал. След като виждат спиращия за проверка полицейски автомобил с включена лампа и звукова сигнализация, нарушителите бягат с конете през нивите по посока село Чарган, изоставяйки каруците на място.

Полицаите са поискали съдействие от служба СПООР, каруците с дървен материал са конфискувани и се намират в склад на Община Ямбол. Извършват се оперативно-издирвателни действия за установяване на самоличността и задържане на закононарушителите.

Изказваме благодарност към служителите на ОДМВР Ямбол, както и на служителите на СПООР, за съвместната работа.

Община Ямбол е заявила, че ще бъде безкомпромисна с нарушителите и ще прилага най-строгите адмистративани мерки, както и конфискация на превозните средства, използвани за кражби на дървен материал, нерегламентирано изхвърляне на отпадъци или други закононарушения.

Пресцентър Община Ямбол

 

 

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!