BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Силна гражданска листа регистрира коалиция „Изправи се! Мутри, вън!“

Водач на листата е Станчо Ставрев – зам.-кмет на община „Тунджа“. Той е на 45 години, завършил е Балканистика във ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“ . Повече от 10 години реализира успешно образователна и социална политика за жителите на община „Тунджа“. Известен е в града и в областта с винаги активната си гражданска позиция по обществени въпроси. Женен, с две деца.

Второто място е за коалиционния партньор от ЗНС – Петър Личев, на 42 г. , уважаван бизнесмен и коректен работодател. Петър Личев има опит в местната власт, тъй като е бил общински съветник в община „Тунджа“, а в момента е общински съветник в Ямбол.

Мими Караколева, координатор на Изправи се. Бг за област Ямбол, е на трето място в листата за народни представители. Тя е учител по български език и литература, има 6 годишен опит като журналист. Познато име и лице от екрана на местната кабелна телевизия. В момента е в майчинство след раждането на второто си дете в края на февруари.

Д-р Таня Георгиева е на следващата четвърта позиция. Д-р Георгиева живее и работи в гр. Стралджа. Тя е  общопрактикуващ лекар, чиито пациенти й се доверяват напълно. Има две дъщери, едната е поела по професионалния път на своята майка и в момента завършва медицина в София.

Стоян Петков, баскетболист и капитан на ямболския баскетболен отбор, е на 5 място. Многобройните почитатели на спорта имат своя представител в лицето на Стоян Петков, който повече от 10 години е част от ямболския тим. Той е женен и заедно със съпругата си се радват на две прекрасни малки момиченца. 

Шестото място е за Милена Паскова, директор на детската градина в с. Кабиле. Г-жа Паскова е уважаван ръководител и педагог, който приема учителската професия като мисия, защото грижата и възпитанието от най-ранна детска възраст са здравата основа за добри и почтени хора. 

 На седмо място е Теодора Ненкова. Тя е собственик на два социални дома в с. Болярско. Като доставчик на социални услуги Теодора е човек с огромно сърце, което разбира и откликва на човешката болка. 

Осмото място е за един млад човек, който няколко години живее в Америка, има шанса са подреди живота си там, но обичта към България и родното място го връщат в Родината. Това е  Пламен Петров на 27 години, завършил е Икономика и в момента успешно помага в семейния мебелен бизнес. Съвсем скоро Пламен ще стане баща за първи път.

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!