BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Роза с усмивка за жените в Ямбол

С червена роза и пожелание за здраве кметът Валентин Ревански и заместник-кметът Васил Александров зарадваха днес всички служителки и потребителки на Дома за стари хора в Ямбол по повод Международния ден на жената – 8-ми март.

„Днес е денят на най-скъпите за нас майки, баби, съпруги, дъщери, любими! С това цвете искаме да засвидетелстваме отново уважението си към вас. От сърце пожелавам на всички здраве, хубави моменти, топлина в дома“, каза кметът Валентин Ревански.

„Нещо хубаво да ми се случи и на мен. И аз да получа цвете!“, беше реакцията и на възрастна жена, изненадана с роза от служител на Община Ямбол в центъра на града. За четвърта поредна година ръководството на общината поднесе своите поздравления към дамите от града с красиво цвете. Стотици рози бяха подарени на жени, които преминаваха по улица „Г.С Раковски“.

 

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!