BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Печатница „Диагал“ дари защитни шлемове

ОС на БЧК – Ямбол получи дарение – 300 броя защитни шлемове от Печатница „Диагал Принт“ – Ямбол във връзка с извънредно положение в страната, свързано с повишеното ниво на риск от разпространение на инфекцията с COVID – 19.

Шлемовете се характеризират с висока химическа устойчивост и UV устойчивост. 150 броя шлемове бяха предоставени на МБАЛ „Свети Пантелеймон“ – Ямбол чрез д-р Димитър Рунков, прокурист на болничното заведение.

Волята на дарителя е шлемовете да се ползват от доброволци на областната Червенокръстка организация, служители на организацията, лекари и медицински работници по време на реализиране на дейностите си в полза на уязвими хора от област Ямбол.

ОС на БЧК – Ямбол благодари на дарителите за хуманния им жест и съпричастност, като пожела да има повече хора с добри сърца, като тях.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!