BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Парламентарни избори 2021 – С „Час на промяната“ листата на „БСП за България“ символично закри кампанията си в Ямболска област

Ямбол, 1.04.2021

„Час на промяната“ като символично закриване на кампанията организира листата на „БСП за България“ в 109-те населени места на Ямболска област. Над 120 плодни дръвчета – червена череша, бяха засадени в целия регион от членове и симпатизанти на левицата.

В 4 часа в първия ден от четвъртия месец на годината, само 4 дни преди изборите удари часът на промяната, а засадените червени череши са знак, че е дошло време за ново плодоносно управление, чийто носител е „БСП за България“.

В Кукорево в часа на промяната се включи лично и лидерът на БСП Корнелия Нинова. Заедно с водача на листата Кристиан Вигенин тя засади плодното дръвче и допълни, че тази инициатива е и символ на подкрепа към родното производство.

На символичното закриване присъстваха всички кандидати за народни представители от листата на „БСП за България“ – д-р Райно Георгиев, Георги Чалъков, Нина Терзиева, Стоян Овчаров, Койчо Койчев, Капка Йоргова, Божидара Божилова, членове и симпатизанти на левицата.

„Тук съм да подкрепя една силна листа от почтени хора и професионалисти, които със своите доказани вече качества, могат да дадат принос за управлението на страната“, каза Корнелия Нинова и се обърна към присъстващите: „Неделя е решаващ ден за бъдещето на родината ни. Изправени сме пред сериозен избор – искаме ли да продължим постарому или искаме да поемем по пътя на спасяването от ковид кризата, възстановяването на икономиката, осигуряването на работа и на добри заплати и пенсии“.

Тя призова хората да не страхуват, да не се поддават на манипулации, да не продават гласа си, защото продават бъдещето си – своето и на своите деца и допълни: „Истината е, че единствената партия, която може да свали ГЕРБ и да даде нов хоризонт на България в момента е БСП. Моментът е решаващ. Затова се обръщам към всички вас: на 4.04. с номер 4 подкрепете БСП, защото не само че 4 години бяхме опозиция, но за 4 години ние станахме алтернатива. Внесли сме над 1 300 предложения в парламента за закони с грижа за хората. Изготвихме своя ясен и конкретен план  за управление, включително и за първите 100 дни. Знаем откъде да започнем и какви проблеми да решим още от първия ден. Можем да го направим, ако ни подкрепите и заедно на 4.04  да започнем промяната на България с грижа за хората“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!