BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Парламентарни избори 2021 – Корнелия Нинова в Ямбол: Неделя е решаващ ден за бъдещето на България, в този момент БСП единствена може да свали ГЕРБ от власт

Ямбол, 1.04.2021

„Неделя е решаващ ден за бъдещето на родината ни. Ако искаме да я променим, ако искаме да сменим режима на Борисов, ако искаме да възстановим икономиката, да овладеем кризата, да имаме работа, да има високи заплати и пенсии, то нека го направим на 4. 04. с номер 4 в бюлетината – „БСП за България“. Това заяви в Ямбол председателят на БСП Корнелия Нинова, която в центъра на града се срещна със социалисти и симпатизанти.

„4 години ние бяхме единствената и категорична опозиция, 4 години не се предадохме и не се продадохме и днес в този момент БСП е единствената партия, която може да свали ГЕРБ. Ние имаме конкретен и ясен план за управлението на страната, но и за първите 100 дни със спешните мерки, с които да помогнем за овладяване на пандемията, да помогнем на българската икономика и на българските домакинства. Готови сме за това, но ни трябва и вашата подкрепа. Не се страхувайте, не продавайте бъдещето си, не се поддавайте на манипулации и внушения. Гласувайте свободно. Гласувайте за промяната. „БСП за България“ 4-4-4 и с грижа за хората“, каза още тя.

Лидерът на българските социалисти връчи електронни членски карти на 24 нови членове. Нинова поздрави влелите се в БСП, защото са ги припознали като алтернатива и като единствената партия, която може да донесе промяната.

Водачът на листата на „БСП за България“ Кристиан Вигенин призова към активност, за да бъде Ямболска област отново първа по резултат в страната за БСП и изрази надежда, че в следващото управление регионът ще има по-голяма подкрепа за развитие.

„Вярвам, че следващото ново управление с грижа за хората ще направи много повече за Ямбол, промяната в региона ще бъде реализирана през следващите 4 години и едно ляво управление ще може да направи много повече за този регион“, допълни още той.

Дошлите да видят лидера на левицата дълго време искаха да се снимат с нея, да вземат автограф за спомен и да си поговорят, а Корнелия Нинова накрая им благодари за зареждащите срещи.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!