BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Парламентарни избори 2021: Ангел Джамбазки подкрепи Мария Цветкова и листата на ВМРО – Ямбол

 „България над всичко – преди, по време и след кампанията! Така трябва да бъде, защото сме българи и България е нашето отечество, нашата земя повече от 1300 години.” Това заяви в Ямбол зам.председателят на ВМРО-БНД и евродепутат Ангел Джамбазки, който дойде в града, за да даде подкрепата си за кандидатите за народни представители от листата на ВМРО в 31 МИР-Ямбол.

„Защо да се гласува за ВМРО? Заради доходите, заради сигурността, заради семействата. А особено в Ямбол защо да се гласува за ВМРО и за Мария Цветкова ? Защото Мария Цветкова за година и половина мандат положи много повече усилия отколкото хора, които са били народни представители пълни мандати. Защото е сърцата, защото е почтенна, защото е честна и защото работи много. Мария е принципна и е добър български националист,  съпруга и майка.”, категоричен беше Джамбазки. По думите му листата на ВМРО се различава  от  останали с това, че  е изцяло с  хора от Ямбол, а не парашутисти, които са дошли да вземат поредната партийна квота без да знаят къде се намира градът.  

„ На 4 април бюлетина номер 1!, призова Ангел Джамбазки.  Мария Цветкова е и ще бъде добър народен представител на Ямбол, категоричен беше той.  

„За мен е чест да бъда водач на листата на ВМРО-БНД за Ямбол, защото нашата листа е изградена от честни и достойни хора, хора родолюбци, които милеят за родния си град и ще защитават интересите на нашите съграждани от област Ямбол.”, сподели Мария Цветкова. Тя определи кампанията на своята партия като успешна, с изключително позитивни и зареждащи срещи с хората от областта.  „ Залагаме на доходите, на семейството, на сигурността на гражданите и разбира се каузата Македония”, допълни още тя.

Заедно с  Мария Цветкова,  Тодор Налбантов, Емил Попов и Доника Панайотова Ангел Джамбазки разговаря с граждани на Ямбол. Срещите с хората преминаха  при голям интерес, с множество въпроси и отговори.

1⃣

✅ За ВМРО и изпълнените обещания гласувайте с номер 1 в интегралната бюлетина! Защото за тях България е над всичко!

#ВМРОНомер1 #БългарияНадВсичко

Купуването и продаването на гласове е престъпление 

 

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!