BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Парламентарни избори – Кристиан Вигенин: „БСП за България“ е гарант за сигурност и социална справедливост

„БСП за България“ е гарант за осигуряване на сигурност, социална справедливост, стабилизиране на държавата, бързо икономическо възстановяване и може да поеме отговорност за изпълнението на ясна програма за първите 100 дни на управлението след изборите, каза в Елхово водачът на листата на левицата за Ямболски избирателен район Кристиан Вигенин.

Заедно с кандидатите за народни представители „БСП за България“ Пенка Илиева, Владимир Стоев и Здравко Златаров те се срещнаха и разговаряха с елховлии.

Пред социалисти и симпатизанти водачът на листата сподели най-спешните конкретни мерки, които БСП предлага да се предприемат от новото правителство за овладяване на кризата – намаляване на ДДС от 20% на 9% на енергоносителите и на основните храни; разширяване на броя на енергийно слабите семейства и размера на помощите, осигуряване на безплатни 200 киловатчаса за всяко семейство до март; свръхпечалбите, натрупани в енергийните производители и търговци да се разпределят справедливо върху българския бизнес и икономика.

Председателят на БСП в Елхово Стоянка Маджарова представи всички кандидати за народни представители от листата на „БСП за България“, а всеки от присъстващите сподели приоритетите, които ще отстоява. Пенка Илиева подчерта предимствата на програмата на „БСП за България“ в сферата на образованието и заслугата й за повишаване на заплащането на втората година от майчинството. Като представител на местната власт Владимир Стоев изтъкна какво предвижда в програмата си БСП, за да подпомогне общините при решаване на най-неотложните проблеми с транспорта, амортизираната ВиК-мрежа и разбитата улична мрежа в малките населени места. Здравко Златаров изтъкна ролята на коалиция „БСП за България“ като отговорна политическа сила, която отстоява принципи и обясни, че неговата кауза е повишаване качеството на живот у нас.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!