BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Основаха фондация на името на Камен Андонов

Фондация на името на психолога Камен Андонов, който си отиде твърде млад, основаха негови близки и колеги.  Идеята на фондацията е да помага на хора в неравностойно положение чрез безплатни консултации с психолог. Тези консултации биха им помогнали да подобрят психическото си състояние и начина си на живот.

Фондация „Камен Андонов” е заветът на един човек, който до последния си дъх не се отказа да вярва, че всичко ще бъде наред.

„Всичко ще бъде наред!“ – думи, чувани неведнъж от пациентите, на които Камен отдаваше почти цялото си време си. Думи, изричани с непоклатима, та чак заразна убеденост.

Внезапната смърт на Камен опечали стотици, но не успя да прекърши мисията му да подава ръка на тези в нужда и даде тласък на проекта, за който той мечтаеше от години.

В негова чест, решени да съхраним идеята на Камен за един по-хуманен свят, роднини и близки създадохме фондация Камен Андонов за помощ на всички хора в неравностойно положение.

Станете част от нашата кауза като предложите инициативи, в които да се включим.

Можете да ни намерите на телефон 0889198368 или в Бизнес център Ямбол офис 11.5.”, написаха основателите на фондацията.

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!