BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Общинската комисия по безопасност на движението по пътищата – Ямбол прие решения за движението на територията на общината

Ямбол, 20.07.2022 г.

На заседание, проведено на 19 юли 2022 година, Общинската комисия по безопасност на движението по пътищата – Ямбол реши да бъде поставено огледало на изхода до Лятното кино в Градския парк към улица „Златен рог“ за по-добра видимост на участниците в движението.

Комисията взе решение за ограничаване на скоростта на улица „Крали Марко“ и за целта ще бъдат поставени две съоръжения от типа „легнал полицай“.

На заседанието беше решено на улица „Срем“ да бъдат маркирани две ленти за движение надясно и наляво към крайречната улица и една лента в обратна посока – към „Старата автогара“.

Съществуващият пътен знак „Г6“ /„Движение само надясно или наляво след знака”/, който е поставен върху бившата светофарна уредба на улицата, трябва да се премахне, за да бъде заменен със знак „Г2“ /„Движение само надясно след знака“/ и „Г3“ /„Движение само наляво след знака“/.

Старият знак „Б1“ /„Пропусни движещите се по пътя с предимство“/ ще се замени с „Б2“ /„Стоп“/. Пред магазин „Реал“ на улица „Срем“ ще бъдат поставени пътни знаци „В27“ /„Забранени са престоят и паркирането”/ и „Т17“, указващ способ за санкциониране „паяк“.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!