BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Ямбол организира търгове за отдаване под наем на помещения в различни части на града

Община Ямбол организира на 30 април търгове с тайно наддаване за отдаване под наем на десет обекта в града. Сред предложенията са помещения, подходящи за търговска дейност в сградата на Безистена, на ул. „Дружба“ №1, на партера на „Жорж Папазов“ №11, в района на Централния кооперативен пазар на площад „Георги Дражев“, както и обществената тоалетна в „Халите“ на старата автогара на „Търговска“ 53.

Освен търговските обекти, Общината отдава под наем и Детския приключенски въжен парк в Градския парк и заслона на Гребната база, които предлагат възможности за развитие на спортни и развлекателни дейности. Отделно, телекомуникационните компании получават възможност да разположат свои съоръжения върху покрива на Народно читалище „Зора-1945“.

Обектите се отдават под наем за срок от пет години, като процедурата за участие в търговете започва с предоставянето на тръжна документация от 22 до 26 април, след заплащане на такса от 30.00 лева без включен ДДС. Таксата за участие в търга е определена на 20.00 лева без ДДС.

Заинтересованите участници трябва да внесат определения депозит до 16:00 часа на 29 април 2024 г., оферти се приемат до деня на провеждане на търговете – 30 април.

Всички условия и допълнителна информация относно процедурата ще намерите в официалния сайт на Община Ямбол:

https://yambol.bg/uploads/25824750EBA3A6012FDE960DBD02E9A3

 

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!