BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кристиан Вигенин: “БСП за България“ е ключът за пътя на стабилността

„Направихме всичко по силите на нашето съобщение, за да стигнем до хората, а това е, че следващият парламент ще има от една разумна, предвидена нужда от политическа формация като БСП, която има и експертен потенциал, и знания“, заяви от BSTV водачът на две листа на „БСП за България” в Ямбол Кристиан Вигенин.

„За да може да се върне България отново по пътя към стабилността, икономическия растеж и социалната стабилност, трябва да гласите“, обясни Вигенин.

„Много хора разбраха, че няма нищо страшно в гласуването“, коментира водачът на листа в Ямбол. „Машинното гласуване има своите компенсации. Невалидните бюлетини изчисти изборния процес“, обяви Вигенин и изберете: „Днес, смятам, че този страх е преодолян“.

„Кризите се трупат. БСП излиза с програма за първите 100 дни – овладяването на здравната криза, овладяването на кризата с електроенергията и при кризата с електроенергията и заедно с това повишаване на доходите“.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!