BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметове на три села и младежи обсъдиха празнични инициативи за Коледа

Село Роза бе домакин на среща между кметовете на селата Роза, Ханово и Ботево, както и членове на Сдружение „Роза – 2022“
 
Кметство село Роза и Сдружение „Роза – 2022“ инициираха среща с кметовете на селата Ханово и Ботево, на която присъстваха и младежи от село Ханово. Темата на обсъждането бяха предстоящите коледни празници.
Като кметове на съседни до Роза села, Петя Йорданова и Татяна Йовчева, имаха желание да разберат повече за Коледния концерт и базар, който Сдружение „Роза – 2022“ организира вече две последователни години, а през 2023-та предстои и третото такова събитие.
На срещата бе обменен подробен опит за организацията на коледните събития в Роза, като поставянето на коледната украса, нейното запалване и логистиката по организирането на по-мащабни базари и концерти по случай Коледа.
Младежите от село Ханово се интересуваха от работата на Сдружение „Роза – 2022“, като заявиха желание да организират подобни инициативи и в своето родно село.
Припомняме, че насърчаването на работата между съседни села в община „Тунджа“ бе една от основните цели в екипа на кмета на общината Станчо Ставрев по време на неговата предизборна кампания.

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!