BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Димитър Стоянов: Да помогнем на децата на Ямбол

Ямбол, 11.04.2021

Избори! Страсти! Власт! Но най-важното са децата и подрастващите!

Имам идея как да помогнем на децата в Ямбол. Как да покажем и да приобщим децата към природата, към природосъобразният живот на земята. Идеята е:

Днес бях на Ормана. След бариерата на фазанарията отдясно има три прекрасни Еко пътеки с девствена природа. Пътеките са оформени. Има и изоставена сграда най вероятно от военните.

Прекрасно оформен естествен кът “ПРИРОДА, ДЕЦАТА ЕКОЛОГИЯ И ВЪЗПИТАНИЕ”. Видях го в Нова Зеландия. И при нас, всичко е дива природа, която децата трябва да виждат всеки един сезон. Да се учат и възпитават да пазят и да уважават природата, като те самите са потопени в нея. Предлагам военната база да се преустрои в учебен център за природата и животните. Трите девствени Еко пътеки около нея да се използват за разходката на децата в девствената природа. Пътеката е оформена, но трябва един метър да е асфалтиран или бетониран и ограничен от двете страни с ограда за да не може децата да навлизат към гората. Само на определени места да има вратички където децата да се докосват до природата. Това за участъци с огради и пейчици за почивка.

С автобус всеки ден поне по шест групи от детските градини и училищата до 4 клас да се извозват до този център целогодишно, независимо дали е зима, лято или есен.

ТЪРСЯ СЪМИШЛЕНИЦИ!

Най-важна е общината.

Приканвам бизнеса да помогнем на децата.

“ДИКС 2001 М” и “ВЕНИ 97″да осигурят електричество и осветление.

“Инертни материали” да предостави инертните материали.

“Заводски строежи” и “Пътстрой” да осигурят асфалта и полагането.

“Диана комерс”, “Инфрастрой инженеринг”, “Инком”, “Силма”, Техни строй инженеринг”,” Контраст билдинг” да осигурят бетона и извършването на строителните дейности на центъра, а  „АВС ИНЖЕНЕРИНГ” да осигури  бои, латекс, гипсо картоните.

БИЗНЕСМЕНИ ХАЙДЕ В ИМЕТО НА ДЕЦАТА ДА СЕ СЪЮЗИМ.

ДА ПОМОГНЕМ НА ДЕЦАТА И БЪДЕЩЕТО ИМ.

ЧАКАМ СЪМИШЛЕНИЦИТЕ на имейл office@diks2001.com

за кампанията “ДА ПОМОГНЕМ НА ДЕЦАТА  В ЯМБОЛ”

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!