BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Две години затвор за производство на наркотици

Ямбол, 26.03.2021 г.

Наложиха ефективно наказание от две години „лишаване от свобода“ спрямо Н.Г. Той е признал вината си за това, че произвел и държал с цел разпространение метамфетамин, чиято стойност по цени на съдопроизводството възлиза на 1064 лева. Н.Г. е разпространил част от произведения метамфетамин, продавайки го на мъж от град Ямбол.

Н. Г. е признал вината си и за това, че противозаконно е държал прекурсори за производство на наркотични вещества, с цел разпространение. Престъпните деяния са осъществени през месец август 2020 година. Те са квалифицирани по чл.354а, вр. с чл.26, ал.1 от НК, тъй като са осъществени в условието на продължавано престъпление.

Наказанието ще бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.

Споразумението, което е одобрено от Окръжен съд – Ямбол, е окончателно и има сила на влязла в законна сила осъдителна присъда.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!