BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Две бързи производства и два акта за нарушения на пътя

Ямбол, 26.03.2021 г.

Две бързи производства и два акта за нарушения на пътя са съставили пътните полицаи в региона.

В РУ – Ямбол е образувано бързо производство срещу 46-годишен, седнал зад волана след употреба на алкохол. На 25 март, около 12:20 часа  на ул. „Ямболен“  в областния град  е извършена проверка на товарен автомобил „Мерцедес-Спринтер“, управляван от 46-годишен мъж.  При тестването на водача за употреба на алкохол техническото средство отчело стойност над  1,2 промила.

Служители от РУ – Стралджа установиха мъж, управляващ нерегистриран мотопед след употреба алкохол. На 26 март, около 02:20 часа е спрян за проверка мотопед без регистрационна табела. В хода на проверката е констатирано, че превозното средство не е регистрирано по надлежния ред, а водачът – 55-годишен местен жител не притежава валидно свидетелство за управление на МПС и управлява под въздействие на алкохол, с концентрация 0.83 промила, констатирано с техническо средство. Съставени са два акта за установяване на административно нарушение.

Бързо производство за управление на МПС след употреба на наркотици е образувано в РУ – Ямбол. На 25 март, около 23:50 часа  в гр. Ямбол, на ул. „Цар Асен “ е спрян за проверка  лек автомобил „Опел Омега”, управляван от 35-годишен жител на близко населено място При тестване на водача за употреба на наркотични вещества, техническото средство е реагирало положително за амфетамин. Работата по случая продължава.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!