BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Градският духов оркестър към НЧ „Съгласие-1862“ с подарък към жителите на Ямбол по повод Деня на българската община

Ямбол, 04.10.2023 г.

Чували ли сте мюзикълите „Котките“, „Исус Христос суперзвезда“, „Един американец в Париж“? Ами „Бохемска рапсодия“ на „Куийн“ и „В настроение“ на Глен Милър.

Истинска музикална магия, изобилие от джаз и романтика, при това съвсем безплатно за гражданите, предлага концертът на Градския духов оркестър към НЧ „Съгласие-1862“, който се реализира с финансовата подкрепа на община Ямбол в навечерието на Деня на българската община.

На 11 октомври от 18.00 часа в Голямата зала на Община Ямбол под диригентството на маестро Васил Шейтанов музикантите от Градския духов оркестър ще ни потопят в неостаряващите хитове на световната сензация Карлос Сантана, на легендарната шведска група АББА, на чутовния певец и композитор Фреди Меркюри, на забележителния Джордж Гершуин, на един от най-известните композитори от края на 20 век Ендрю Лойд Уебър и на краля на суинга Глен Милър.

Солисти ще бъдат Иван Минев, Николай Николов и Антон Кирилов. Специален гост-солист на концерта ще бъде емблематичният ямболски музикант Любомир Воденичаров – Лъвето.

Една изключително богата програма, с която Градският духов оркестър към НЧ „Съгласие-1862“ ни припомня, че епохата на джаза е изключително актуална и днес и която посвещава на Световния ден на музиката – 1 октомври и Деня на българската община – 12 октомври.

Сега е моментът почитателите на непреходната стойностна музика да направят подарък за себе си и за семействата си, като запазят вечерта на 11 октомври за концерта в Голямата зала на община Ямбол. Входът е без билети.

 

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!