BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Втори изнесен офис на Община Ямбол в квартал „Аврен“

Втори Център за административно обслужване на Община Ямбол отваря врати днес. Той се намира в сградата на пощата в квартал „Аврен“, в близост до четири от големите квартали на града – ж.к. „Аврен“, „Граф Игнатиев“, ж.к. „Диана“ и „Хале“. В центъра се предлагат всички услуги, които се извършват от общинската администрация. Работното му време е всеки делничен ден от 9:00 до 12:30 часа и от 13:00 до 16:30 часа.
„Надяваме се, че то този начин ще улесним живеещите в тази част на Ямбол. Ще помогнем на хората да получават административни услуги, предоставяни от Общината, по-близо до дома“, коментира кметът на града Валентин Ревански.
Откриването и на този изнесен офис е част от поетите ангажименти към гражданите от новото ръководство на Община Ямбол. Припомняме, че в края на 2020 година офис на Община Ямбол беше открит и в сградата на пощата в квартал „Георги Бенковски“.

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!