BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ВМРО регистрира кандидатската си листа в област Ямбол

Ямбол, 2.03.2021 г.

В 12:30 ч. на 02.03.21 г. патриотите от ВМРО внесоха документите си в РИК-Ямбол за участие в предстоящите избори. В навечерието на националния празник 3 март, те регистрираха листата си с кандидати за народни представители в 31-и изборен район – Ямбол. Тръгват смело напред с водещото послание в кампанията на ВМРО: „България над всичко!“

Водач на листата е настоящият народен представител от Ямбол в 44-то НС Мария Цветкова, която през мандата си от година и четири месеца успя да се наложи като депутат, който милее за родния си град и се бори за интересите на своите съграждани. Втори е кметът на с.Маломир и председател на Областния комитет на ВМРО-Ямбол Тодор Налбантов, а трети е Емил Попов – представител на ресторантьорския бизнес, член на Областната контролна комисия на ВМРО. Четвърта в листата е адвокат Доника Панайотова – председател на Женската организация в областта и секретар на областното ръководство, пета е Жана Борева, която работи в мебелна фабрика, живее в с. Безмер.

Всички кандидати на ВМРО в изборната надпревара в Ямбол са членове на партията, а средната възраст е 45 години.

След регистрацията патриотите дадоха пресконференция в новия си клуб, който се намира непосредствено до Областната администрация на Ямбол, на ул. „Жорж Папазов“ N:20.

При представянето на кандидатите на ВМРО в Ямбол, водачът на листата Мария Цветкова заяви, че те са честни и достойни хора, родолюбци, които ще отстояват българския национален интерес.

Войводите заявиха, че целите им в 45-то Народно събрание остават непроменени – защита на семейните християнски ценности, доходите, сигурността, българската кауза в Македония и отстояването на българския национален интерес във всяко направление.

Цветкова подчерта, че благодарение на ВМРО не са били приети Истанбулската конвенция и Пактът за миграция, минималната пенсия е увеличена от 161 лв. на 300 лв., въведени са годишни данъчни облекчения за семействата с деца – 450 лв. за едно дете, 900 лв, – за две, 1350 лв. за три деца и др.

Ето листата на ВМРО в област Ямбол:

 

  1. Мария Йорданова Цветкова – родена на 30 април 1975 г. в гр. Ямбол. Завършва ПТГ „Иван Райнов“ в родния си град, а по-късно СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност магистър по международна журналистика и НСА. Журналист с 20-годишен телевизионен опит в новини и публицистика, автор на военноисторически документални филми. От ноември 2019 г. е народен представител в 44-то НС от ВМРО в ПГ „Обединени патриоти“ от 31-и изборен район – Ямбол. Член е на Комисията по културата и медиите и Комисията по вероизповеданията и правата на човека. Семейна с едно дете.

 

  1. Тодор Иванов Налбантов – роден на 16 януари 1982 г. в гр. Ямбол. Завършва ТМСС „Христо Ботев“ в родния си град. В момента учи във Факултет „Техника и технологии“  – Ямбол към Тракийския университет в Стара Загора, специалност „Автотранспортна и земеделска техника“. Земеделски производител, работил е и в сферата на туризма. От ноември 2019 г. е избран за кмет на с. Маломир, общ. Тунджа, където живее със семейството си. Председател е на Областния комитет на ВМРО-Ямбол. Семеен с едно дете.

 

  1. Емил Костадинов Попов – роден на 19 октомври 1964 в с. Генерал Инзово. Семеен, по образование е машинен инженер. Живее в с. Генерал Инзово. Представител е на бизнеса, собственик на ресторант. Член е на Областната контролна комисия на ВМРО. Ползва гръцки и английски език.

 

  1. Доника Панайотова Панайотова-Цонева – родена през 1977 г. в гр.Ямбол. С висше юридическо образование, адвокат към АК-Ямбол с над 16 годишен юридически стаж. Владее френски и английски език. Семейна с едно дете.

 

  1. Жана Павлова Борева – родена през 1979 г. в гр Ямбол. Завършила е средното си образование в Техникум по облекло и текстил – Ямбол. Работи в мебелна фабрика. Живее в с.Безмер. Семейна с две деца.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!