BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бош Домакински уреди България стартира Дарителска кампания в полза на социално уязвими групи

Ямбол, 19.11.2021 г.

От 20 до 27 ноември т. г. Бош Домакински уреди България ще проведе дарителска кампания “Home connect – доброто ни свързва“ в полза на социално уязвими групи. Желаещите да се включат могат да дарят свой употребяван и работещ домакински уред с марка BOSCH  в най-близкия оторизиран сервиз в посочения период. Уредите, които ще се събират, ще са готварска печка, хладилник или пералня с година на производство не по-рано от 2011 г. След като дареният уред бъде прегледан за техническа изправност, ще бъде дарен на социална институция чрез Агенцията за социално подпомагане, която е партньор на кампания.

За да се подпомогнат допълнително социалните институции, в рамките на кампанията Бош Домакински уреди България ще дари в полза на социалните институции процент от приходите от продажба на големи смарт (умни) уреди с марката BOSCH на територията на страната за месеца, в който ще се проведе Кампанията. Сумата ще бъде предоставена под формата на нови електроуреди с марка BOSCH.

Според изпълнителния директор на Бош Домакински уреди България инж. Ивайло Рашев, често покупката на нов домакински уред е свързана с изхвърлянето на стария, който все още работи отлично. Освен съпроводено от угризения, това води и до ненужно замърсяване на природата. „Дарителската кампания “Home connect – доброто ни свързва“ в полза на социално уязвими групи е резултат от стремежа ни да предотвратим замърсяването на околната среда и да бъдем полезни на нуждаещите се институции“, заяви той.

На националния телефон за сервизно обслужване на BOSCH 0700 20 817 или на  https://www.bosch-home.bg, желаещите да се включат могат да се запознаят с подробните условия за участие в кампанията.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!