BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Безплатна прожекция на „Голата истина за група „Жигули“ днес в автокино на паркинга на „Практикер” и „Технополис” в Ямбол

При огромен интерес премина прожекцията на филма „Бензин“ в безплатното автокино на паркинга на „Практикер” и „Технополис” в Ямбол. Специален гост на прожекцията беше  Асен Блатечки, който е режисьор и актьор в продукцията.

Днес, 10 септември, петък, любителите на българското кино ще имат възможността да видят безплатно на големия екран на паркинга филма „Голата истина за група „Жигули“ на режисьора Виктор Божинов с участието на Михаил Билалов, Филип Аврамов, Димитър Рачков, Герасим Георгиев-Геро, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас.

Комедията за историята на българска рокгрупа от 80-те се радва на огромен успех в кината, а музиката във филма е написана от Георги Георгиев от група „Остава” и Петър Дундаков.

Паркирането на автомобилите на паркинга отново е в 19:00 часа, а прожекцията започва в 20:30 часа.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!