Facebook

53-годишен ямболия спечели таблет с ретина дисплей от данъчната лотария

53-годишният Мариан Михайлов от Ямбол спечели таблет с ретина дисплей от лотарията с касови бележки. Той получи в офиса на НАП- Ямбол седмичната награда от третото издание от лотарийната игра. Регистрирал е в сайта над 20 000 фискални бона и един от тях за 0,64 стотинки се е оказал печеливш. По професия Мариян Михайлов е компютърен специалист в държавната администрация. Уверен е, че късметът спохожда този, който му дава шанс с действията си.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките, уточняват от НАП.

Фискални бонове за над 5 милиона лева са регистрирани до този момент от град Ямбол Те участват в надпреварата за голямата награда от 50 хиляди лева в третия сезон на Лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите.   През октомври друга ямболлийка грабна седмичната награда – смарт часовник от 42 седмично теглене на лотарията, припомнят от НАП-Ямбол.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!