BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

42 заявления за лични документи са приети от служители на сектор „БДС“ – Ямбол при посещение в село Ботево

Ямбол, 13.02.2020 г.

42 заявления за лични документи са приети от служители на сектор „БДС“ – Ямбол при посещение в село Ботево, съобщават от пресцентъра на ОДМВР-Ямбол. Заявката за посещение на мобилен екип на сектор „БДС“ за прием на заявления за лични документи е направена от кмета на село Ботево. На място е създадена организация и всички желаещи да подменят личните си документи са подали заявления. Осигурена бе възможност за заплащане на таксите за услугите чрез ПОС терминално устройство или чрез пощенски запис, по избор на гражданите.

В сектор „БДС“ при ОДМВР – Ямбол е изготвен график за посещение на мобилен екип и в други населени места на територията на областта, съгласно постъпилите заявки. Работата на мобилните екипи за прием на заявления за лични документи продължава.

Припомняме, че през 2020 г. изтича валидността на 16 105 лични карти, 10 838 СУМПС и 8390 паспорти издадени от ОДМВР-Ямбол. Всички граждани с постоянен адрес на територията, обслужвана от ОДМВР, имат възможност да подават заявления за издаване на лична карта и паспорт във всяко едно от звената БДС на територията на областта.

Граждани, които притежават валиден електронен подпис могат да се възползват и да подадат  заявленията си на онлайн адрес: https//e-uslugi.mvr.bg.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!