BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

18 месеца затвор за кражба на автомобил в Безмер

Ямбол, 20.05.2020 г.

Ефективно наказание от 18 месеца “лишаване от свобода” беше наложено на Господин Й. за противозаконно отнемане на автомобил. Това е станало по  внесен обвинителен акт на Районна прокуратура – Ямбол и след постигнато споразумение в съдебно заседание. Той е приел всички факти по обвинителния акт и е признал вината си за това, че противозаконно е отнел лек автомобил „Фиат“ (на стойност 1560 лева) от владението на мъж от село Безмер, обл. Ямбол, с намерение противозаконно да го ползва. Престъплението е извършено на 20.11.2019 г. в село Безмер, обл. Ямбол. То е квалифицирано по чл.346, ал.2, т.1, пр. 1 и т.3, вр. ал.1, вр. чл.195, ал.1, т.3 и т.4 от НК.

Установено е, че автомобилът е отнет от гаража на пострадалия. Вратата на помещението е била разрушена, чрез използване на техническо средство.

Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.

Споразумението, което е одобрено от Районен съд – Ямбол, е окончателно и има сила на влязла в законова сила осъдителна присъда.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!