BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Четирима задържани и 109 нарушения при специализирана полицейска операция в Ямболско

Ямбол, 14.10.2020 г.

Специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност е проведена вчера на територията на 20 населени места в област Ямбол. В рамките на операцията са проверени 511 лица, 328 пътни превозни средства и 16 обекта – търговски, фирмени и части имоти.

Задържани са 4 лица, съпричастни към различни престъпни деяния. Установен е 18-годишен младеж, извършил две кражби от леки автомобили в Ямбол. Разкрита кражба на златно колие и обица от частен дом в село Недялско. Извършителят 24-годишен местен жител е задържан за срок до 24 часа. Установени са двама млади мъже от село Могила, извършили кражба на ел. помпа от обект в землището на село Чарган. Инкриминираният предмет е издирен и ще бъде върнат на собственика.

В хода на акцията контролните органи са констатирали 109 нарушения, за които е взето отношение по административен ред, съставени са и 12 предупредителни протокола.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!