BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Трима загинали в тежка катастрофа между бус и ТИР на 3 км от ГКПП – Лесово, пътят е затворен за движение

Ямбол, 9.10.2020 г.

Трима души са загинали в тежка катастрофа между пътнически бус и спрял ТИР на 3 км преди граничен пункт – Лесово, съобщи говорителят на МВР – Ямбол Татяна Павлова. Данните са към настоящия момент, но може да се променят, се още не е ясен броят на ранените в инцидента. Според БТВ в Спешно отделение на ямболската болница има настанени 14 души, но от полицията на този етап не потвърждават информацията.

Официалната информация от там е, че сигнал за катастрофата между тир и пътнически бус е получен малко преди 6 часа тази сутрин. Към мястото на инцидента незабавно са насочени екипи на полицията, пожарната и ЦСМП от Ямбол, Сливен и Хасково. По първоначални данни има тежко пострадали хора. Установено е, че тежкотоварният автомобил е с украинска регистрация, а бусът със сливенска регистрация, пътуващ за Турция.

Движението е ограничено в двете посоки. Водачите изчакват на място. Екипи на „Пътна полиция“ са на място и регулират трафика.
Апелът за водачите е да шофират с повишено внимание, с по-ниска скорост и с по-голяма дистанция.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!