BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Първа помощ на работното място

На 06 ноември 2019г., в учебните зали на Регионално дружество „Кабиле“, филиал на ЛИДЛ, се проведоха два курса на обучение по първа помощ на работното място за 25 служители на Lidl Bulgaria EOOD & KO. KD. Това са поредните за тази година обучения, организирани от Ямболската червенокръстка организация за служители от страната и имат за цел участниците да придобият конкретни знания и практически умения по оказване на първа помощ за повишаване на тяхната компетентност и способност да реагират адекватно при травми и злополуки, причинени от различни инциденти по време на работа.

        Участниците имаха възможност да задават актуални въпроси, свързани с мерките за справяне при наранявания според спецификата на дейността, като се обсъдиха и конкретни ситуации, като се обсъдиха и конкретни ситуации с потенциален риск от инциденти.

        Водещи обучители на двете обучения бяха д-р Панайот Попов, лектор по първа помощ и Добриела Праматарова, специалист и обучител по първа помощ в БЧК-Ямбол.    

                                        ОБЛАСТЕН СЕКРЕТАРИАТ НА БЧК – ЯМБОЛ

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!