BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Представители на Изпълнителната комисия на ГЕРБ се срещнаха с членове и симпатизанти на партията в Ямбол

DSC_3052

„Вие сте ГЕРБ, Вие сте важни и заедно ще изберем Димитър Иванов за кмет на Ямбол“. Това заяви заместник-председателят на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов по време на среща с членове и симпатизанти на партията в Ямбол. Той заедно с членове на ИК на ГЕРБ Цвета Караянчева, Даниела Дариткова и Красимир Велчев пристигнаха в Ямбол, за да представят лично пред членове и симпатизанти на партията решението за кмет на Ямбол да бъде предложен областният управител на област Ямбол Димитър Иванов.

DSC_3072„Ямбол заслужава, развитието на града ни задължава, да сме мобилизирани и обединени да спечелим местните избори, да подкрепим Димитър Иванов за кмет на Ямбол“, каза още Николов. Подчертано бе, кандидатът за кмет Димитър Иванов има административния опит, има подкрепата на партията, има почтеността да бъде добър кмет. Председателят на НС и член на ИК Цвета Караянчева, се обърна към присъстващите да не забравят, че партия ГЕРБ е тази, която ги обединява и в ГЕРБ се носи политическа отговорност за действията. Именно политическата отговорност за спадащите резултати, анализ на дейността на общината и на нагласите на хората са причините партията да заложи и предложи ново име за кандидат кмет на ПП ГЕРБ за Ямбол.

DSC_3086„ПП ГЕРБ може да бъде първа политическа сила в Ямбол. Можем го заедно, защото сме ГЕРБ, можем го с много работа. Можем да го направим толерантно и по демократичен начин“, това каза утвърденият за кандидат за кмет на Ямбол Димитър Иванов.

Присъстващите членове и симпатизанти на ПП ГЕРБ в залата поискаха кандидатът за кмет Димитър Иванов да даде само едно обещание, да се среща с гражданите на Ямбол, да ги приема, изслушва, да има приемен ден.

Димитър Иванов е утвърден с решение на ИК и за областен координатор на  ГЕРБ за Ямбол.

DSC_3092 DSC_3095

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!