BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Поздравление от кмета на Община Ямбол Валентин Ревански по повод Деня на българската община – 12 октомври

Уважаеми съграждани,

уважаеми служители на Общинска администрация,

Позволете ми да Ви поздравя с днешния празник – 12 октомври, Ден на българската община.

Създадена преди 150 години, Община Ямбол обединява администрация, която е задължена да работи в името на хората и да защитава техните интереси.

Искам да изразя моята признателност към всички граждани, заместник-кметове и общински съветници, които ни оказват подкрепа. Благодаря за помощта, обективността и за критиката.

Всички ние, работещите в структурата на местното самоуправление, носим отговорност за решенията си пред всеки един от жителите на община Ямбол. Наше задължение е да работим за подобряване на условията на живот в нашата община и да превърнем Ямбол в по-чисто, модерно и уютно място за живеене.

Уважаеми служители, пожелавам ви здраве, благополучие, всеотдайност и много успехи във вашата отговорна спрямо жителите на Ямбол работа. Не забравяйте, че към нас са насочени очакванията на съгражданите ни и те най-добре ще дадат оценка на нашата работа.

Честит празник!

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!