BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Обучение за ключови ръководни кадри в структурата на БЧК-Ямбол

На 08 и 09 ноември 2019г., в Посетителския център в местността „Бакаджик“, община Тунджа, се проведе двудневно обучение за ключови ръководни кадри в структурата на БЧК – Ямбол. Основната цел бе подготовка за провеждане на отчетна кампания 2019/2020г. в рамките на БЧК.

Участваха представители на Областния съвет на БЧК, общинското ръководство на БЧК-Ямбол, ръководствата на дружества и служители от Секретариата на Областния съвет на БЧК-Ямбол.

Предоставена бе ценна информация, указания и насоки за изготвяне на отчетните материали, основните изисквания за провеждане на общите събрания – процедури, законност, подготовка на документация, срокове за изпълнение и отчитане и др.

Утвърден бе график за провеждане на събранията на дружествата.

В работа по групи, участниците решаваха казуси, свързани с организацията и провеждането на конкретно събитие, като използват подходящи методи за подбор на необходимия брой доброволци, определяне на техния профил и възлагаха подходящите задачи, които ще изпълняват. Осигуряването на финансови ресурси за обезпечаване на дейностите, привличането на партньори, контрола и отчетността бяха важна част, която следваше да се предвиди при организирането на събитията от всяка от групите.

 

 

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!