BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Нови услуги за паркиране на територията на община Ямбол

Община Ямбол въвежда нови услуги за паркиране в град Ямбол считано от 19.02.2020 г.

Гражданите ще могат да ползват паркомясто за 30 минути. Цената на новата услуга е 0.50 лв. и ще може да се заплаща единствено чрез паркоавтомат.

Другата услуга, от която ще могат да се възползват гражданите на Ямбол е платеното преференциално паркиране по месторабота на улици, площади и паркинги, които попадат в границите на „Синя зона“. Цената на месечния абонамент е 60 лв., а на годишния – 600 лв. Документите, необходими за издаване на стикер по месторабота, са лична карта, регистрационен талон на автомобила и служебна бележка от местоработата.

Новите услуги се въвеждат във връзка с изпълнение на решението на заседание на Общински съвет – Ямбол на 30.01.2020 г., съгласно точка 7 за допълнение към Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услугите в на територията на община Ямбол.

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!