BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Местни избори 2019 – Хората от „Бенковски“ и „Златен рог“ в открит диалог с кандидата за кмет на Ямбол от ПП ГЕРБ Димитър Иванов

 „Първото, което гарантирам е откритост, диалог и отношение към гражданите на Ямбол. „Благодаря ви за изразените мнения . Благодаря, че сте активни и помагате да бъда успешен кмет и да развивам Ямбол, с много работа”, това бяха първите думи на кандидата за кмет на Ямбол Димитър Иванов при срещите си с гражданите в кварталите „Бенковски”, „Златен рог“.

„Първото, което хората искат от мен хората е приемен ден, да не забравям срещите си с тях. Това им го гарантирам“, каза Димитър Иванов.

В откритите срещи на кандидата за кмет от ГЕРБ Димитър Иванов и кандидатите за общински съветници с гражданите на Ямбол се представя новата по-активна и целенасочена политика към кварталите, която включва цялостна визия за развитие.

Чуваме и конкретните искания на живеещите в кварталите и ги включваме в нашата управленска програма, казаха кандидатите за общински съветници.

С хората от квартал „Бенковски“ обсъдихме необходимостта от повече сигурност в района, поставяне на видеонаблюдение и превенция с общински патрули. „Ангажирам се с това. Живеещите тук трябва да чувстват сигурност“, каза Иванов. Кандидатът за кмет на ГЕРБ се ангажира още и с подобряване общественото транспортно обслужване на квартала, с това автобусният транспорт да отговаря на нуждите на хората.“ Ще преразгледаме транспортната схема и часовете на движение на автобусите“. Димитър Иванов постави на обсъждане с живеещите в квартала и въпроса с гаражите и паркоместата, за да разбера техните предпочитания за повече паркоместа или на гаражни клетки държат.

„Като станете кмет искам, да направите за мен и моите приятели детска площадка до блок 7″, това пожела да е едно от първите неща, които Димитър Иванов ще направи като кмет на Ямбол, малката Деница от к-с Златен рог. И получи положителен отговор от кандидата за кмет на ГЕРБ и общинските съветници. “Защото за нас децата и младите хора са важни и нашата политика към тях ще е активна. Необходими са нови спортни и детски площадки”.
“Аз съм човек на действието и мотото на нашата кампания „Работа, работа, работа много ми допада, а хората тук в Златен рог искат точно това, конкретни действия“, каза водачът на листата д-р Димитър Рунков. Исканията на живеещите в квартала са програмата за саниране да продължи, осветлението да работи, да има видеонаблюдение за повече сигурност. „Ще преразгледаме тарифите на местните данъци и такси и ще вървим към намаляването им, за да дадем малко въздух на граждани и местен бизнес“, категоричен е кандидатът за кмет на ПП ГЕРБ Димитър Иванов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!