BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Местни избори 2019 – Катя Георгиева: Боря се за вашето доверие не само за вашия глас

Image11

„Боря се за вашето доверие, не само за вашия глас“, обърна се емоционално към ямболци кандидатът за кмет на Ямбол и водач на листата на „БСП за България“ Катя Георгиева по време на официалното откриване на кампанията.

Ето и цялото обръщение:

„Скъпи ямболци,

На 27.10. ни предстои важен избор. Избор, който трябва да направим с чисто сърце, свободно и смело. С вяра, че от всеки от нас зависи какво ще се случва в родния ни град.

Участието ми в тези избори е израз на желанието ми да вложа сили и умения нашият град да бъде хубав, уреден и удобен за живеене, а хората в него да се чувстват ценени и защитени.

Не съм провокирана от лични амбиции или желание за реванш, защото това са разрушителни, а не съзидателни сили.

Но… аз съм гражданин на Ямбол.  Не приемам дългата червена светлина на всички светофари в града и отчаяните пътници на градския транспорт, висящи с часове по спирките. Не приемам огромния размер на  Синята зона, от която всички посиняваме от яд. Не приемам високите такси и цени на услугите в Ямбол и липсата на места за паркиране по малките улички. Не съм съгласна с липсата на отношение към задържането на младите хора тук, към качеството на образованието и към проблемите на местното здравеопазване. Да не говорим за закопчаната община, в която се влиза по-трудно и от египетските пирамиди; за самотните хора на самотните пейки в един все по-самотен и тъмен град, но пък с ярко осветен център, където дори и ехо няма, за да ти отговори. Град, в който, за да започнеш работа първо трябва да станеш член на управляващата партия, в който самочувствието идва не от постигнатото, а от длъжността и парите;  в който управник е страхът, а не вярата; в който сигурността е като хладилника ни, ако има – има…..

Убедена съм, че Ямбол се нуждае от промяна. Ямбол се нуждае от нова енергия и нов подход на управление, за да бъдат уверени хората, че тяхното мнение се зачита, че техните искания ще бъдат в дневния ред на местната власт, че данъците им ще бъдат коректно и справедливо използвани.

Аз съм човек на диалога, за мен най-важно е уважението – уважението към правилата и към всички хора. Няма да вляза в компроматна битка, ще водя позитивна кампания, която предлага решения. Ще разчитам на прекия контакт с ямболци, да ме видят, да чуят моите идеи и предложения за решения на проблемите. За да поискат да ме подкрепят и  заедно да изберем по-добрия модел за развитието на  Ямбол.

Приятели, съмишленици, съграждани,

Същевременно съм и реалист. Зная, че всички вие, всъщност, всички ние, сме уморени от обещания. Чували сме ги с години, чуваме ги днес, ще ги чуваме и чувате през цялата кампания. Това, което ще избирате не са обещанията- сигурно повечето от тях ще си приличат, и ще са хубави. Трябва да изберете кой от обещаващите наистина ще ги изпълни. Аз се боря за ВАШЕТО доверие. Не просто за вашия глас!

Иска ми се, когато хората решат да гласуват за мен, да знаят, че държа на ценности като морал, почтеност, загриженост, професионализъм, спазено обещание. За мен това не са празни понятия.

Влизам в състезанието за бъдещето на Ямбол със силен и сплотен отбор , с най-добрата кандидатска листа. Зная, че нашите кандидати са хора доказали се в професиите си, които имат опит и добро образование и затова ще бъдат полезни в местното самоуправление на Ямбол.

Разчитаме на вашата подкрепа за доверие, разчитаме на подкрепата ви за работа заедно да изберем и да реализираме по-добрите идеи за развитието на нашия град.

Аз съм дете на този град, аз нося Ямбол в сърцето си и поемам отговорност пред вас за неговото по-добро бъдеще.

С номер 56 в бюлетината за кмет ще се боря за доверието на ямболци.

С номер 56 в бюлетината подкрепете и кандидатите за общински съветници на „БСП за България“!

Бъдете здрави и вдъхновени!“

Източник: delnik.net

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!