BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Местни избори 2019: Кандидатът за кмет на Община Ямбол Валентин Ревански: Всичко може да се свърши в Ямбол, трябват дейни хора!

    Жена, която години наред се е опитвала да безрезултатно да намери кмет на Ямбол, за да помоли за помощ за болното си дете. Възрастни хора, които са принудени да минават през буренясал двор на изоставено училище, за да отидат до близкия магазин за хляб. Майки, които газят в калта заедно с децата си на път към детската градина. Родители, чиято подписка срещу разбитите катерушки и липсата на подходящи условия в кварталните детски градини, не е взета под внимание от общинската администрация.

    С такива хора се срещнаха Валентин Ревански и кандидатите за общински съветници от П „Пряка демокрация“ в кварталите „Златен рог“ и „Аврен“, както и на ул. „Будак Стоян войвода“ тази седмица. Навсякъде хората сипеха жалби от осветлението, от липсата на детски площадки, от качеството на водата и разбитите улици след ремонти… Проблеми, които стоят години наред по кварталите, а жителите им години наред не са успели да се качат до втория етаж в сградата на общината и да споделят исканията си, защото от няколко мандата няма приемен ден на кмета.

   „В община Ямбол има пари за всичко. Всичко може да се свърши в този град, но трябва желание, трябват дейни хора. И най-важното – да не се злоупотребява с нашите пари, с парите на ямболските данъкоплатци“, заяви Валентин Ревански.

   Очи в очи с хората. Откровени и честни разговори и проведени срещи с гражданите във всички райони на Ямбол. Това е залегнало в основата на кампанията на кандидатът за кмет на Ямбол Валентин Ревански. Заедно с неговия екип, обединил различни успели хора в своята професия, продължават своите срещи с ямболлии.

Ето и графикът на срещите за следващите дни:

„Г. Бенковски“ /до блок 18/ – 2 октомври, 18.00 часа

„Граф Игнатиев“ /срещу блок 86/ – 3 октомври, 18.00 часа

„Стара Планина“ /до блок 2/ – 4 октомври, 18.00 часа

„Каргон“ /площад „Страшимир Кринчев“/ – 5 октомври, 18.00 часа Централна градска част /до Първа поликлиника/ – 6 октомври, 18.00 часа

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Източник: ЯмболПрес – пулсът на града

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!